آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها به تصویب مجلس رسید | افزایش حقوق، شامل تمام احکام کارگزینی کارکنان شهرداری‌ها می‌شود جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند نگاهی جامعه‌شناسانه به مذاکرات ایران و آمریکا | مذاکره زیر ذره‌بین جامعه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است + تصاویر وزارت خارجه آمریکا: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم بیانیه سفارت ایران در اسلام آباد در واکنش به کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: توسعه تهران متوقف خواهد شد پایان پروژه انسداد مرز خراسان رضوی تا انتهای ۱۴۰۴ مذاکرات مسقط دیپلماسی عزتمندانه ایران در برابر آمریکا سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات کماکان غیرمستقیم خواهد بود | مبنای ما در مذاکره فقط موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست تشکیل دو وزارتخانه «انرژی» و «آب و محیط زیست» در مجلس اعلام وصول شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیته هسته‌ای مجلس: تیم مذاکره‌کننده ایران کاملاً حرفه‌ای است سخنگوی دولت: باید از فضای فعلی برای ترمیم شکاف بین مردم و مسئولان بهره گرفت صدراعظم آینده آلمان: تا پایان جنگ، خبری از عضویت اوکراین در ناتو و اتحادیه اروپا نیست فرمانده نزاجا: طرح انسداد مرزی به طول ۹۰۰ کیلومتر در مرز با افغانستان برنامه ریزی شده است شورای همکاری خلیج فارس از مذاکرات عمان استقبال کرد دیپلمات با سابقه روس: مذاکرات مثبت و سازنده ایران و آمریکا، دلگرم‌کننده است موافقت مجلس با کلیات اصلاح قانون سرباز قهرمان گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه امارات و عمان درباره مذاکرات مسقط مقاومت، ۲ پهپاد رژیم صهیونیستی در مرکز غزه را شکار کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سید حسن نصرالله: هرگز از حمایت غزه دست نمی‌کشیم | رژیم صهیونیستی در بدترین روز‌های خود بسر می‌برد

  • کد خبر: ۲۳۹۴۷۴
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
سید حسن نصرالله: هرگز از حمایت غزه دست نمی‌کشیم | رژیم صهیونیستی در بدترین روز‌های خود بسر می‌برد
دبیرکل حزب‌الله در مراسم عاشورای حسینی در بیروت با تاکید بر حمایت از غزه و گفت: «هیهات که ما تن به ذلّت و خوارى دهیم».

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله دقایقی قبل سخنرانی خود در مراسم عاشورای امام حسین (ع) را آغاز کرد.

دبیر کل حزب‌الله در ابتدای این سخنرانی بر همه شهدا و مجروحان و خانواده‌های آنها و نیز بر مردم استوار لبنان در جنوب، کسانی که از خانه‌های خود آواره شده‌اند، رزمندگان و خانواده‌های آنها و نیز بر غزه و مردم آن سلام و درود فرستاد.

سید حسن نصرالله افزود: خطاب به کسانی که می‌خواهند ما رژیم غاصب صهیونیستی را به رسمیت بشناسیم و با آن عادی سازی کنیم، ما سخن ابا عبدالله الحسین (ع) را می‌گوییم که فرمود: «به خدا سوگند، نه دست ذلّت و خوارى به شما مى‌دهیم و نه همچون بردگان مطیع اوامر شما می‌شویم». همچنین به کسانی که از ما می‌خواهند از یاری مظلومان در غزه دست بکشیم، این گفته امام حسین (ع) را یادآوری می‌کنیم که فرمود: «هان! این نانجیب، پسر نانجیب، مرا میان دو چیز مخیّر کرده است: میان شمشیر و تن دادن به خوارى؛ و هیهات که ما تن به ذلّت و خوارى دهیم».

نصرالله: رژیم صهیونیستی در بدترین روز‌های خود بسر می‌برد

دبیر کل حزب‌الله تاکید کرد: ما برای حمایت از فلسطین و نوار غزه مظلوم و کرانه باختری و ملت لبنان از ۸ اکتبر گذشته وارد نبردی متفاوت شدیم و جبهه حمایت از عملیات طوفان الاقصی را گشودیم؛ زیرا این نبرد، نبرد کل امت اسلامی با دشمن صهیونیستی است و دیگر جبهه‌های حمایت از غزه، در یمن، عراق و نیز سوریه و ایران کنار ما هستند و از مظلومان دفاع می‌کنند.

سید نصرالله گفت: برای اولین بار از زمان تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی، این رژیم در بدترین روز‌های خود به سر می‌برد و این رژیم از رسیدن به اهداف جنگی خود خود ناتوان مانده و با کشتار غیرنظامیان در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود است.

سید مقاومت تاکید کرد: ما امروز در مقاومت در برابر رنج هزاران اسیر فلسطینی، محاصره بیش از ۲ میلیون نفر در نوار غزه، تهدیداتی که مسجد الاقصی در معرض آن قرار دارد و همچنین مقابل سکوت جهانی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین، کاملاً با یکدیگر منسجم و هماهنگ هستیم. امروز برای نخستین بار است که رژیم صهیونیستی در همه سطوح از ارتش تا سرویس‌های امنیتی، کابینه، احزاب و جامعه خود و بخش امنیتی و اقتصادی دچار مشکلات و چالش‌های زیادی شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->